Afskeds- og fødselsdagsfest for familien

Trip Start Nov 25, 2011
1
2
75
Trip End Feb 03, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Denmark  , Central Jutland,
Saturday, November 19, 2011

Af Dorthe

Så kom dagen, hvor vi havde inviteret familien til en lille afskeds-og fødselsdagsfest. Det er nu sidste weekend inden afrejsen på fredag og sidste mulighed for at se meget af familien, da jeg tager på kursus i København mandag formiddag og først vender hjem igen torsdag aften. 
Mor og Christian havde overnattet hos os efter fredag aftens fødselsdagsfest hos Peter K, så der var hygge allerede fra morgenstunden. Efter morgenmaden fik mor og Lars ordnet de sidste indstillinger på Skype så det er muligt at snakke sammen undervejs på rejsen.
Om formiddagen kom vores venner Mads og Karina og deres to døtre for at sige på gensyn. Mads fik ornet min telefon og arbejdede på, at få videokameraet og computeren til at "spille" sammen, hvilket desværre ikke lykkes.
Til eftermiddagskaffe kom familien så. Vi fik kaffe med æbleskiver - lidt dansk jul skal vi have- og var så ude at strække benene i det fri for at samle appetit den den "danske" middag, som bestod af kalvefrikassé med gammeldags æblekage til dessert. Det var en rigtig hyggelig dag og aften, hvor alle hyggede sig ikke mindst børnene.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: