Mangfoldige Bali!

Trip Start Jan 18, 2005
1
23
Trip End May 16, 2005


Loading Map
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Indonesia  ,
Tuesday, May 3, 2005

Kom til Bali 2. mai og dro til Denpasar, "Balis hovedstad", for en natt som et utgangspunkt for aa dra videre. Dagen etter dro jeg til Amed som er et rolig sted med bra dykking og snorkling, samt svarte strender (vulkanske). Dykket bl.a. aa saa paa et skipsvrak fra 2. verdenskrig (Liberty, USA) som ble torpedert av Japanerene. Det var en mektig opplevelse, nesten uvirkelig vakkert med korallrev og saa mye fargerik fisk som jeg aldri har sett.

Har bare 2 bilder fra Amed da jeg ikke har undervannshus til kameraet mitt... Uansett er her iallefall bungalowen og "stranden" som var 3 meter vekke:

Deretter dro jeg til Lovina som er kjent for delfin- og snorkleturer. Men paa veien moette jeg et par som hadde dratt paa delfintur og syntes det var belastende for dyrene da det var haugevis med baater som stresset dem saa jeg bestemte meg for aa droppe delfintur. Ellers ble det bare rolige og avslappende dager, her er svoemmebassenget:Saa dro jeg til Ubud, en by midt i senter av Bali som er kjent som Balis kulturelle hovedstad. Dagen etter jeg kom shoppet jeg litt suvenirer til familien og gikk aa kikket paa gallerier og museum, samt gikk en tur langs en elv:Paa kvelden da jeg var paa vei ut for aa spise traff jeg Chris som jeg delte bungalow med paa Ko Phi Phi i Thailand. Vi avtalte aa ta en minibusstur sammen dagen etter. Her er diverse bilder:

Fra Rock Temple. Kvinnen til høyre skulle absolutt velsigne oss for 10 kroner..Her er Chris uti og kjøler seg ned ved et lite fossefall i et tempelområdet:Mer bading, her vasker de seg i hver stråle for å bli velsignet.Her er jeg og Chris fremfor Mount Batu, en vulkan som hadde først utbrudd ca 1926 og siste i 1994:


(Hva synes dere om de nye solbrillene mine? Ligner på gamlingen i 1985)

Får litt lyst til å bli vegeterianer når man ser slikt:Paa kvelden var vi og saa balinesisk dans, meget imponerende! Du blir nesten hypnotisert av aa se paa. Til høyre ser dere en kvinnelig gud med sine fristere som skal prøve å lure to kjemper(ikke avbildet) fra å ta over verden(!):Her er et monster og en liten apekatt:Etter dansen dro vi på en reggae bar med liveband hvor Chris for første gang i sitt liv ble med vokalisten og sang en sang - etterpå sa han at han følte seg som en rockestjerne.


(beklager uskarpt bilde)

Saa var det plutselig blitt 12. mai og jeg hadde 3 dager igjen. Jeg bestemte meg for aa dra til Kuta, Balis mest kjente strand, for aa slappe godt av foer jeg drar hjem + kanskje aa faa surfet litt. Da jeg kom av bussen møtte jeg først Jane fra New Zealand og vi møtte så Darcy fra USA rett etterpå. Vi bestemte oss for å dele en bungalow sammen noen dager.

Her sitter jeg, Jane og Juh (en lokal fyr som kjedet seg på jobb) og jammer litt:Dette er fra et eller annet utested:


(Jane, Darcy og Ian, naboen vår fra Australia)

Så var det plutselig blitt 15. mai og det var klart for hjemtur! Landet hjemme i Stavanger 16. mai og sitter igjen med et minne for livet, en opplevelse jeg aldri kunne tenkt meg å være foruten.

Takk til alle som har fulgt med meg på turen, hjulpet meg og støttet meg! Stor hilsen til alle jeg har møtt!

##############ENGLISH ##############

Hi everyone! Guess it's not been easy trying to understand my Norwegian :) Just wanted to say thank you, I'm honoured to have met all of you! Hopefully we can hook up someday in the future! Take care, peace & love and all that from Eirik :)
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: