1.nap Budapest, Bécs , Bangkok

Trip Start Dec 09, 2012
1
3
26
Trip End Jan 01, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

, Budapest,
Sunday, December 9, 2012

16.00
Elindultunk. Most itt ülünk Ferihegy 2-es terminálon és kávézunk . A vonat út soha nem volt ilyen kellemes, állandóan mosolyogtam...Igaz, nem sok kellett volna,hogy lekéssük :)
Ugyanis nem kevés hó leesett hétvégén, mikor mentünk a vonathoz is szakadt, kissé kicentiztük, berohantunk jegyet venni, ki a peronhoz, jött a vonat és illaberek:)
Ha útközben pirosat kapunk valahol lett volna fejfájás, hogyan tovább..:)
Ma vasárnap van, és volt egy kis ( nagy) izgalom... Pénteken otthon relaxálunk délben ( utazásra készülvén) és jön egy SMS kolléganőmtől, hogy bezárták Ferihegyet. Tessék???
Nem száll fel és le egy gép sem. Irányítótorony nincs. Most mi lesz? Reméltük hogy vasárnapra megcsinálják, de ismerjük a munkatempót... Mi lesz ha nem TUDJÁK megcsinálni? Mert hogy szétrobbant egy főnyomócső a toronyban és ott fut mellette az elektromos hálózat és az is kuka lett. Jöttek a B és C tervek nehogy itthon maradjunk, akkor kimegyünk Bécsbe kocsival, tesóm elvisz a nagygéppel :D , vagy busszal, de esik a hó... Ment az izgulás, félóránként hírek csekkolása, este a BUD honlapját néztem utoljára, reggel az volt az első... Aztán szombat délelőtt újraindult, hálaégnek.


17.20
A KFC -Ben eszünk. A csizmát,kabátokat odaadtuk T. barátjának,aki volt olyan aranyos,hogy kijött hóban,fagyban,hidegben. Köszi Máté!

19.00.
Most szálltunk fel Ferihegyről. A látvány nem mindennapi. Még csak nappal repültem, ez az esti valami csodaszép. Az utcák fényes csíkok és különböző alakzatokba rendeződnek, mint a sejtek egymás mellett, mindegyikben élet... Gyönyörű Budapest fentről ( lentről is)
A felszállás pedig a legjobb, imádom.

20.31. Bécs
Itt vagyunk Bécsben, T. sörözik. Gyorsan ideértünk, kb. 35 perc volt. Sima repülés volt, kaját nem kaptunk csak vizet inni.
Az előbb T. Vásárolni indult a Duty Free-be és valaki megszólította,hogy: Ti is Thaiföldre mentek? ( Mert hogy alulöltözöttek vagyunk mi is egy szál pulcsiban ) De nem állunk szóba idegenekkel, ezért elhajtotta... :)

Nem sokkal felszállás előtt ismét találkoztunk velük, aranyos magyar pár egyébként.
Ja, az On The SPot című utazási műsor műsorvezetőnőjével találkoztunk, ők is jönnek Bangkokba.

Kicsit késve szálltunk fel, a load-faktor 100%-os. Pedig reménykedtem, hogy üres üléseken majd elfekszünk. Hát nem.

Felszállás után hozták a vacsorát. Kérdezték: Chiken or pasta? Csirkét kèrtünk. Teszek be fotót milyen volt.
Variáció 1 : akinek semmi sem jó hozzáállás:
Csirke babbal nudlival, hal ubisalival, pudingszerűség.
Variáció 2: roston sült csirke steak vajbabbal, fűszeres vajban forgatva arany nudlival tálalva, füstölt halfilé joghurtos kapros uborka saláta-ágyon , krémes tejszínes vanília hab kajszibarack öntettel.
Én a másodikat ettem :) T. nem evett, de nem veszett kárba, megettem.
Aztán hoztak inni. A sört és a bort láttuk, hogy van, aztán megkérdeztük poénból, whisky van-e? Visszakérdeztek, hogy vízzel vagy kólával?
Kaptunk olyan whisky kólát, hogy szerintem fele fele lehetett a keverés, olyan tömény volt alig bírtunk el vele. Az elsővel :)
Vacsora után mindenkivel lehúzatták a napellenző ablakot, lekapcsolták a világítást. Ekkor olyan fél egy lehetett. Olyan 4 óra múlva pedig el kezdett világosodni kint mert hogy kelet felé mentünk, előre az időben 6 órát. Na ezért kellett lehúzni az ablakokon, így azért lehetett aludni.
Slideshow Report as Spam

Comments

Krisz on

Csúcsszuper !

Krisz on

Nahh gondolom már megérkeztetek! A fehér hóból a fehér homokba ! :-)

Add Comment

Use this image in your site

Copy and paste this html: