Via Santa Barbara naar Pismo Beach

Trip Start Jul 18, 2013
1
17
23
Trip End Aug 16, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , California
Friday, August 9, 2013

We vertrekken van Malibu en rijden de mooie kustroute naar Santa Barbara. Daar bezoeken we de misssiepost. Hier zijn we al eerder geweest maar ik wilde dit graag nog eens zien. Het is een mooi Spaans gebouw, nu franciscaner klooster, dat gebouwd is door de Spanjaarden om hen te ondersteunen bij de verovering van Amerika. Het is één van de mooiere missieposten in Californië. Het ligt hoog op de heuvel, nu in het uitgestrekte, drukke Santa Barbara. Je kunt je hier heel goed voorstellen dat de eerste kolonisten hier woonden, binnen de muren van de missiepost, met hun eigen moestuin, vee etc. Minder goed voor te stellen is dat van hieruit de indianen werden bekeerd - vrijwillig of niet. We bezoeken het kerkje, dat van binnen Mexicaans gedecoreerd is.

Dan door naar Pismo Beach. Onderweg komen we langs outlet stores, en omdat we met onszelf hebben afgesproken dat we één keer outlet stores zullen bezoeken, grijpen we onze kans! Allemaal voorzien van Nike sportschoenen en kleding, Ralph Lauren en Hilfigger - alles voor relatief weinig - verlaten we de winkels.

Dan door naar de camping. Deze ligt 3 mijl van het strand en best dicht bij de snelweg. Het is er erg druk omdat het weekend is, we zijn nogmaals blij dat we zoveel mogelijk campings al van Nederland uit gereserveerd hebben.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Hein de Natris on

Zo, ik heb net jullie reisblog weer even bijgelezen. Wat een heerlijke reis en wat doen/zien jullie ontzettend veel! Fijne voortzetting!

Groetjes, Hein

Use this image in your site

Copy and paste this html: