Bergen

Trip Start Jun 28, 2012
1
12
14
Trip End Jul 17, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Belgium  , The Ardennes,
Sunday, July 8, 2012

De nacht was regenachtig. Tegen de ochtend werd het droog maar tegen de tijd dat we normaal gesproken op zouden staan begon het plensen weer. Dan maar in bed blijven. Het werd droog en we kropen de druipnatte tent uit. Het ochtendritueel verliep droog. Net toen we op de fiets wilde stappen hadden ze boven nog wat water over. We beschermden ons met alle regenspullen die we hebben, jas, broek, overschoenen en kapje voor de helm. Het fietst niet zo lekker maar je verzuipt niet. Maar dan de bergen erbij, ondanks de regen is het dan toch zweten in die regenpakken. Na een poosje mocht alles weer uit. En even later de jassen weer aan. We hebben vandaag alles wel gehad, regen, zon wind mee, wind tegen, bewolking enz. De Ardennen laten ook blijken dat ze er zijn. El roept op een gegeven ogenblik "ik wil geen bergen meer", maar ze trapt verder gewoon door 8% 9% en 10% ze weet van geen wijken. Ik oefen in lopen met de fiets. Onderweg kwam wel de zelfde vraag bij mij op die ik ook onderweg naar Santiago had. Waarom willen mensen altijd naar de top en als ze boven zijn weer zo snel mogelijk naar beneden? Naar boven voor de prestatie? Naar beneden voor de sensatie? Waarom niet halverwege blijven? Of willen we nu eenmaal altijd in beweging zijn?

In Jalhay houden we het voor gezien. Op de camping is het droog en de zon schijnt af en toe. We kunnen Maastricht nu bijna ruiken.

Statestiek:
gefietst  55 km
onderweg 6,5 uur
hoogtemeters  928
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Dien on

Jeetje zeg, wat zijn jullie al ver, wanneer "moeten" jullie weer thuis zijn?? Heerlijk om jullie reis weer mee te genieten. Wel erg jammer dat het gauw afgelopen is, want als je Maastricht ruikt Joop dat zit je in een dag of 2 thuis denk ik??
Geniet dus maar lekker van dat wat nog voor jullie ligt..

René on

Grund für das Hochfahren ist nur die schöne Aussicht :-)

Use this image in your site

Copy and paste this html: