De paden op, de bergen in!

Trip Start Jan 16, 2012
1
21
61
Trip End Aug 16, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Blue Moon Guesthouse

Flag of Cambodia  , Kaôh Kŏng,
Monday, March 5, 2012

Na een week van luieren, rondcruisen, cocktailsdrinken en natuurlijk elke dag verse vis eten (dat laatste natuurlijk alleen in mijn geval) is het tijd om Kep te verlaten. Deze keer met een verse 'travel forecast' omdat er zowaar plannen zijn om te forecasten.
 
De komende week wordt een hele actieve, want we gaan de Kardamon Mountains in! Dit gebergte in het Zuid-Westen van Cambodja staat nog bekend als ongerept en redelijk 'of the grid'. Eerst gaan we naar Koh Kong aan de grens met Thailand waar Joyce nieuwe schoenen gaat kopen en we even geld gaan tanken en hopelijk tijd hebben voor de Mangrove bossen. Daarna gaan we naar een klein plaatsje in de bergen dat gerund wordt als eco-resort van waar we hopelijk een meerdaagse trekking door de Jungle kunnen maken. Natuurlijk neem ik mijn pijlsnelle verrekijker mee voor alle olifanten en tijgers die we tegen het lijf zullen lopen.

Op de lange termijn verwachten we maandag richting BKK te reizen om wat inkopen te doen en rond te neuzen voordat we 17 maart vliegen naar Australie! Dan zit het eerst gedeelte er al weer op en kunnen we ons klaarmaken voor een hele maand NZ (vanaf de 22ste).
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Sabine on

Eindelijk nieuwe schoenen?!?!?!

Use this image in your site

Copy and paste this html: