Pieni tilannekatsaus

Trip Start Unknown
1
18
78
Trip End Ongoing


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Red Inn Heritage Guesthouse

Flag of Malaysia  , Pinang,
Sunday, July 4, 2010

TERVE!

Nyt o sellanen tilanne, että me ei olla saatu mitää aikaseks tänää. Ainoa asia mitä on saatu tehtyä, on se että käveltii viereiseen guesthouseen, koska edellisestä oli pakko lähteä. Ei kuulemma ollut tilaa enään. Noh vaihdettiin ihan uuteen, täysin rempattuun ja siedettävän hintaiseen taloon(25 ringittiä eli varmaa jotai 7-8e/yö). Todella hieno ja siisti mesta koska on uus. Otettiin samantien pariks päiväks 3 hengen huone. Tätä pitää sellane mukava Richard ukkeli.

Noh kerrotaanpas sitten eilisillasta ja miksei tänää o saanu mitää aikaseks. Sampsa meni ajoissa nukkumaan ja Peten kanssa vielä pööpöiltii tovin aikaa ulkomaailmassa. Bongattiin joku paikallinen "kahvila" joka sitten osottautu baariks, SINNE! Sisälle päästiin ja tilattiin sitten samantien ämpäri(5pulloa), koska eivät suostuneet myymään meille kaljaa vain kappalehinnalla :D. Kallistahan se oli, mutta mistäs sitä tietää koska pääsee seuraavan kerran vetään pikku pöhnät ;). Palvelu pelasi ja baarineiti kävi 2minsan välein täyttämässä lasin yläpintaan asti, vaikka olisi ottanu vain pienen hörpyn edellisen täyttämisen jälkeen. Sama nainen juoksi siinä 2minsan välein sitten koko illan. Palvelukulttuuria hieman epäsuomalaiseen tyyliin. Kyllä vituttaa kotimaiset baarit jo nyt!

Eka ämpäri vedettiin Peten kanssa ja funtsittiin ettei Sampsa oikeesti tätä skipata saa nukkumalla. Herättämään ukkeli ja takas kahvilaan. Ämpäreitä tuli pitkin iltaa pöytään. Pitkät putket jauhoin kuraa Georgetownista, Suomesta, ymsyms jonkun Malesialaisen nuoremman ja vanhemman naisen kanssa. Mutta enihau, seuraava testi suoritettu: Malesiassa darra on ihan yhtä perseestä kuin Suomessa. Kello on jotain kuusi alkuillasta ja mitään muuta ei o tehty ku nukuttu. Jos kohta lähtis varsijousen kanssa metsästään vaikka paikallista kulkukoiraa. Ai niin, niitä on muuten täällä ihan mukavasti ja ne perkeleet kulkee laumoissa. Pelottavia otuksia, kun ovat suhteellisen reviiritietoisia. Gekkojakin ollaan nähty jotain miljoona ja pari lepakkookin(ei siis niitä naisista_tykkääviä_naisia). :)
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Mara on

Arvasin...ryyppäämiseen menee, matkabudjetti kusee ja konsuli hoitaa....

arskamaailmalla
arskamaailmalla on

hyvä että tääläkin on hannu karpo huolehtimasa... :P

Taina on

No iskähän se sulle kettuilee!! :) mutta ehkäpä te nyt ette koko reissuanne ryypiskelyyn kuluta...

arskamaailmalla
arskamaailmalla on

NO MÄÄ ARVASIN SEN! :D Mara nimestä ei tarvinnu kauhee kauaa haistella että kuka sielä vinoilee. Joo kyl dokaamiset oli toviks aikaa siinä.

anni on

mahtava lukee teän reissusta! kyllä täälläki tarkenee, just nyt ehkä, mutta reissuelämä-huoleton ahh...kateeks käy!

Mara on

Verisori jos aiheutin mielipahaa,oli ihan vaan läppää...

arskamaailmalla
arskamaailmalla on

Maradonalle iso HÖPS!

Use this image in your site

Copy and paste this html: