Copacabana ja Kristus

Trip Start Sep 22, 2013
1
67
139
Trip End Jun 18, 2014


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Brazil  , State of Rio de Janeiro,
Wednesday, February 26, 2014

Olemme häröilleet eilen ja tänään ihan jetlagissa Copacabana-rannalla, illalla sambakoulun harjoituksissa sekä tänään Kristus-patsaalla. Rio on poukamien ja kukkuloiden kaupunki. Kaupunkikuva on toistaiseksi rauhallisempi kuin osasin odottaa ja maisemat ovat mahtavat Kristus-patsaalta katsottuna.

Maisemat ovat meren tasollakin toisinaan huimaavat, sillä pikku-uikkareita vilisee rannan täydeltä. Ja pikku-uikkareita voi ihan pokkana käyttää olit sitten 10 tai 100-vuotias. Miestenkin uima-asut ovat toisinaan sitä pienempää laatua.

Sambakoulun harjoituksissa lähtee hyvin vaikut korvista. Äänimaisema on valtavassa aaltopeltihallissa korvia huimaava. Sadat ihmiset harjoittelevat karnevaalikappalettaan ja porukka on jaettu osiin, joilla on omat koreografiansa. Eilisen koulun treeneissä kultapaljettilippiksessä vaivannut ukkeli oli kevyesti paras kaikista daameista, kuntoa riitti koko kylän edestä.

Olemme maistaneet myös ensimmäiset pihvit sekä caipirinhat. Ravintolassa ruoka-annos tulee usein 2-4-henkilölle, joka pöydässä jaetaan pikkulautasille. Pihvi oli maittavaa ja caipirinhakin katosi hyvää vauhtia. 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

embo on

Hulppeita maisemia.

Use this image in your site

Copy and paste this html: