Kauai - Honolulu - Big Island

Trip Start Mar 01, 2013
1
15
83
Trip End Jun 18, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , Hawaii
Friday, March 15, 2013

Lentopäivänä Go! lennätti meidät Honolulun kautta Big Islandille. Saari on tähän mennessä täydellisen erilainen edellisiin verrattuna. Rannikko on laavaa, jossa eivät palmut huoju. Palmut taitavat olla hotellien puutarhurien käsialaa. Saarella on viisi tulivuorta, joista yksi on pössytellyt sitten vuodesta 1983 lähtien. Hmmmm, minä muistan tuona vuonna nähneeni telkkarista ensiesityksenä Michael Jacksonin Thriller- videon, mitä sinulle tulee mieleen?

Saaren korkein tulivuori, Mauna Kea kohoaa noin 4200 metrin korkeuteen. Saaren keskiosan korkeimmat kohdat nyt olivat paksun sumun ja pilvien peitossa. Matkalla hotellille näkyi laavaan valkoisilla kivillä muodostettuja muistotekstejä sekä muita hempeilyjä.

Kotimatkalla poikkesimme Kona Mountain Coffee kahvipaahtimon kahvilaan ja myymälään, jossa joimme tämän reissun toistaiseksi parhaiten tehdyt ja maistuvimmat capuccinot. Lisäksi kassiin pääsi espressosuklaata ja bataattilastuja. Ruokakaupasta mukaamme tarttui makoisaa Barefoot Bubbly-skumppaa, oivaa Kalifornian hömppää. 

Lopussa on muutaa ruokakuva eiliseltä ja pakolliset auringonlaskukuvat.    
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: