Hanok, Cheonggyecheon joki ja Nanta-teatteri

Trip Start Dec 13, 2012
1
38
40
Trip End Jan 18, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
What I did

Flag of Korea Rep.  ,
Wednesday, January 16, 2013

Ajelimme puolenpäivän aikoihin sumuisissa oloissa Bukchoniin, jossa on jäljellä muutamia perinteisiä korealaisia puutaloja, "hanokkeja". Kävimme yhdessä hanokissa sisällä joka oli muutettu Kokdupatsas-museoksi. Hanokit olivat korkeiden aitojen takana ja niistä näkyi lähinnä vain kattoja ja ovat varmastikin erilaisia sisältä kuin tämä missä me kävimme

Kokdut ovat pieniä puisia hahmoja, jotka pitävät seuraa vainajalle jota ollaan hautaamassa. Kokdu voi olla eläin- ihmis- tai kasvihahmossa. Näitä on tehty 1700-luvulta alkaen. Meidän Kokdu-kuvassa Helvetin kuningas ratsastaa mystisellä eläimellä, kenellehän tämä patsas on tehty seuraksi? .

Hanokkien jälkeen suuntasimme  Cheonggyecheon - joelle, jonka reunoja pitkin pääsee kävelemään. Iltavalaistuksessa paikka on varmaan fotogeenisempi kuin tässä sumussa. 

Joen jälkeen matka jatkui katsomaan Cookin´ Nanta- esitystä, jossa neljä kokkia kokkaa vimmatusti hääateriaa ja heillä on aikaa vain yksi tunti saada kaikki valmiiksi. Esitys koostuu erilaista pätkistä, joissa soitetaan keittiötavaroilla, silputaan kasviksia ja hauskuutetaan yleisöä. Tästä voi katsoa fiiliksiä: http://www.youtube.com/watch?v=0XQ-hFrhE_Q Kiva esitys sinänsä, ei tarvinnut osata koreaa.  
 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

made on

Helsinki -6°, sielläkin lunta?

arktinen_kettu
arktinen_kettu on

Nyt -8, yleensä lämpenee päiväksi.

Use this image in your site

Copy and paste this html: