Bangkok- Hongkong - Soul

Trip Start Dec 13, 2012
1
36
40
Trip End Jan 18, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Korea Rep.  ,
Monday, January 14, 2013

Lentopäivä alkoi rapsakkaasti klo 5.30, jolloin suuntasimme kohti Bangkokin kenttää. Aamulla oli melkoisesti liikennettä, mutta olimme kentällä noin puolessa tunnissa. Aikaa jäi kentällä yllin kyllin ja menimme loungeen lojumaan. 

Honkkareissakin oli vaihtoaikaa useampi tunti ja aikaa tapettiin kiertelemällä kenttää ristiin rastiin ja taas istuimme loungessa, kytky-mahjong ja Keplerin dekkarit saavat ajan kulumaan kivasti. Kenttäkävelykierroksella bongasimme söpöjä Airbus A380- pullukoita, joilla on kyllä komeat ulottuvuudet. Siipienväli: 80 m, pituus: 73 m, range:15,400 km, huippuvauhti: 1,200 km/h.

Palomies oli satsannut Honkkari-Soul-reittiin ja päivittänyt meidät istumaan koneen keulaan. Olipas mukavaa, siellä ei ollut muita kuin me. Lentoemona ja lentosetänä toimivat erittäin avuliaat Caroline ja Derek, joukon pääemo Wendy kävi myös kyselemässä, että asummeko Soulissa vai lomalleko aiomme?

Kolmikko oli myös miettinyt, että mistähän maasta mahdamme olla kotoisin. Kysyin mitä he olivat veikanneet ja vastaus oli Kreikka tai Malta! Aika eksoottiset veikkaukset sanoisin. Caroline ja Derek syöttivät ja juottivat meidät ihan ähkyyn. Illallinen olikin superhieno auringon laskiessa. Tarvitsen jonkun hamsteripyörän kaiken tämän ravinnon sulattamiseen!

Soulin kentällä tuli vastaan pakkanen, -3 astetta, hurrrrrrr! Maassa oli myös jotain lumennäköistä mössöä ja jäätä. Tämä on siis totuttautumista Hesan säihin. Odottelimme bussia noin 45min ja ajelimme sillä noin tunnin. Kenttä on melko kaukana keskustasta. Puolen yön maissa saavuimme majapaikkaan, joka oli täynnä erilaisia hilavitkuttimia ja mm jääkaappi kimcheille. Palomies sai lopulta kaikki muut valaisimet sammuksiin paitsi ne jotka piti itse käydä sammuttamassa, hahhaha! Täälläkin on Toto, siis se pönttö ei se opas, joka avaa kannen aina kun kävelen ohi. Paranoidi laite...
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Made on

Oi, kyllä Maltalaisten kelpaa wot. Hyvät evväät.
Täällä väistyy kaamosaika.
Maltalaeiset tulekeehan vuoan kahtomaan Suommeeee.....

Use this image in your site

Copy and paste this html: