Brunei kaupunkipäivä

Trip Start Dec 13, 2012
1
20
40
Trip End Jan 18, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Brunei  ,
Saturday, December 29, 2012

Kaupunkipäivä, jaahas pitää laittaa siis oikeat vaatteet päälle. Edellisessä rantakohteessa tuli hiipparoitua hieman huolettomammin. Huoneemme katossa on nuoli joka osoittaa kohti Mekkaa jos tulisi äkillinen rukoushimo. Syrjäsilmällä olen useampaan kertaan katsonut, että katossa on lisko.

Aamulla, siis klo 1330 kävimme varaamassa BorneoGuidesta päiväreissun sunnuntaille. Kohteena on kansallispuisto, mangrovemetsä ja viidakko. BorneoGuiden rappukäytävässä oli kuva sulttaanista ja vaimostaan. Rapussa oli myös melko kuubalaishenkinen sähköviritelmä.

Mutta turistilta puuttui viidakkokengät joten suuntana oli ostari, josta löytyi melko karseat, mutta ilmeisen tarkoitukseen sopivat kumiläpsykät remmeillä. Näitä löytyi myös koossa 45! Hoteliin shuttle ostarille oli jo ehtinyt mennä joten nappasimme taksin, joka tuli hakemaan meitä myös takaisin. Eipä siellä yhtään taksia paluumatkalla näkynytkään, joten hyvä juttu, että sovimme myös paluukyydin. Taksimiestä odotellessa tuli kuvattua suojatiellä liikkunutta porukkaa. Pukeutumista on laidasta laitaan vaikka paikka on ilmeisen uskonnollinen. Ostari olikin täynnä naisten hepeneitä, 15cm korkkareita ja päähuiveja kaikissa maailma väreissä ja kuoseissa.

Iltaruokapaikkamme, "Kopitiam & Grill", oli joen varressa ja matkalla sinne tuli nähtyä muutamia kalastajia selvittelemässä verkkoja. Verkoissa oli etusormen kokoisia läpikuultavia äyriäisiä. Pizzahuttiin emme menneet vaikka se yhdessä kuvassa onkin :) Kamerasta loppui akku kun olimme asettuneet istumaan. Ulkoterassilla istuessa täysikuu alkoi nousta pilviverhon takaa ja pilvet saivat sen näyttämään savuavalta. Joessa pörräsi yhteysveneitä, jotka kulkevat vastapäiseen water villageen, jossa talot on rakennettu veteen tolppien päälle. Yhteysveneillä, jotka ovat melko rupuisia, on hauskoja nimiä: Red Arrow, Fantastik, Ferrari, London Pride yms. 

Ruokapaikassa soitettiin musiikkia, mutta viereisessä pöydässä olevilla daameilla oli omat muzakit mukana, joten kuuntelimme kakofoniaa. Lisäksi taivaanranta salamoi, kauempana oli ukkonen. Oli salamoita suoraan ja poikittain, välillä jyristi ja välillä ei. Turisti ei oikein aina tiennyt, että mihin suuntaan katsoa. Välillä piti kuitenkin katsoa ruokakippoon, että sai lapattua nuudelit nassuun. 

 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

emb on

Olisko nuo kaupunkihousut hyvät, kuten muillakin daameilla?
Saakohan nilkatkaan vilkkua ettei tuu piiskaa?

Use this image in your site

Copy and paste this html: