Kuala Lumpur - Brunei

Trip Start Dec 13, 2012
1
19
40
Trip End Jan 18, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Brunei  ,
Friday, December 28, 2012

Kököttelimme Kuala Lumpurin kentällä noin nelisen tuntia ennen Brunein lentoa. Siellähän ehti ottaa muutamia fotoja kanssamatkustajista sekä raflavaihtoehdoista. Emme käyneet kuitenkaan nauttimassa Mushroom Katti Rollia tai Nööödeleitä, kahvi sai riittää. Edellisestä oppineena saimme laukut läpivalaisulaitteen läpi ja tarrat . Myös boarding pass -automaatti toimi tällä kentällä. Muuten paikka muistuttaa valtavaa varastohallia, jossa jengi poukkoilee sinne ja tänne. 

Koneessa sen sijaan ostimme hyväntekeväisyyskeksejä The Silent Teddies. Keksien tuotto menee kuuroille poikasille. Toivottavasti Air Asia ei vedä kauheita välistä. Koneessa vieressäni istui miekkonen Kamputseasta. Ja toisella puolella horisonttia tuijottanut mieshenkilö, joka on nykyään näköjään kaukaasialainen palomies!!

Parin tunnin lennon jälkeen saavuimme Bruneihin ja heti ryntäsimme bongaamaan moskeijaa. Eipä tässä cityssä muuta taida ollakaan. Pitänee mennä kansallispuistoon katselemaan apinoita. Paikalliset heittelee kommenttia saadakseen vietyä turistin veneajelulle tai muuten vaan autolla ympäriinsä. 

Illalla tuli napattua kuva moskeijasta yövalaistuksessa, aukio on miltei autio. Missä kaikki ihmiset? No joillain oli meno päällä, ruokapaikan vierestä kuului Karaokea ja jotain tuttuja länkkäribiisejä kuuluivat laulavan Lady Gagaa tms. 

Iltakierroksella löytyi hauskan niminen ravintola, itseäni se kovasti huvittaa, "An-Nabaa". Lisäksi kuva ananasmehusta, joka maistui samalta kuin olisin juonut ananasrengassäilykkeen nesteet. 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Anna on

Miten te keksitte mennä Bruneihin?

Kati on

Kaukasialainen palomies. Ooooh! Awesome!!!!
Ja toi Katti roll!!!! LOL

arktinen_kettu
arktinen_kettu on

Pjotr bongailee maita (vähän kuin jotkut lintuja :), joten kun se oli tässä lähettyvillä niin piti päästä käymään. Aika kummallisen oloinen paikka, mutta ollaan oltu vasta alle 20 tuntia täällä..

Use this image in your site

Copy and paste this html: