Loistavat laskupäivät jatkuvat

Trip Start Jan 16, 2006
1
8
25
Trip End May 24, 2006


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of France  ,
Wednesday, February 22, 2006

Lumentuloa ei voi estää..sitä siis tosiaan tuli taivaan täydeltä vissin kuusi päivää ja viikon verran ollaan nyt laskettu sellasta unelmalaskua, ettei voi uskoa. Täytyy kyllä sanoa, että pari muutakin oli aika innoissaan. Sinä aamuna, kun ylähissi päätettiin avata niin menimme puoli yhdeksän hissijonoon ja se oli aika muhkea jo. Ysiltä aukesi siis hissit ja varttia yli pääsimme hissiin mutta silti koko laakso näytti jo raiskatulta. Kuulemma tällä seudulla sairauspoissaolot on jotain aivan käsittämätöntä puuteripäivinä ja sitten saikkulaiset moikkailee toisiaan mäessä..Gravessa ei tosiaan tollasta laumaa ihmisiä ole, joten jostain kaukaa ne olivat tiensä löytäneet tänne.

No riitti sieltä meille siivumme ja kuvissa todistusaineistoa, että kyllä pöllysi. Toissapäivänä laskimme Trifide 2 kurun ja se oli todella hyvä paksun lumipatjan ansiosta ja pääsimme jopa korkkaamaan sen yläosan noin 40 metriä, koska edelliset olivat menneet alemmasta menosta. Eilen laskimme Fréauxin kurun, joka oli kyllä kummuilla mutta palautti minulle uskon siihen..ennen sateita laskimme sen meinaan sellasella kovalla jääpatjalla, että reidet huusi, kun uskalsi pudottaa sentin kerrallaan ja sehän on vaan 800 metriä korkeuseroa. Kyllä lumiolosuhteet vaan tekevät eri mestoille niin kummia..hyvällä lumitilanteella voi tulla alas lähes mistä vaan mutta, kun siellä onkin vastassa jäätä ja kiviä niin tilanne on aika toinen.

Valtteri onnistui kuukauden laskemisen ja kahden huollon jälkeen katkaisemaan lautansa..se on kyllä mestari. Mun laudan pohja on vielä kuin vauvan pylly, kun vaan liitelen kivien yli.. suomalaiset olivat tosi reiluja ja antoivat Valtterille uuden laudan. Dopen, joka ei ole kauneudella eikä kai ominaisuuksillakaan pilattu mutta hyvin sillä nyt laskee paremman puutteessa..

Suomalaisia on taas pilvin pimein..kolme kämpällistä, about viitisen toista lisää. Taidetaan osaa majoittaa meillekin loppuviikosta. Arska paistaa todella kuumasti ja mukavahan se on ollut yhdessä istua puuteripäivän jälkeen terassilla. Tänään olisi taas bändi-ilta, joten eiköhän siellä törmäillä.

Auto on vähän heikossa jamassa lumikerroksen alla..Emme ehtineet hätiin, kun lumiaura hautasi sen ja sehän kovettui kovaksi betoniksi siitä edestä ja sivuilta, joten kevättä odotellessa.. Mihinkään ei ole nyt kiire, kun laskettavaa löytyy mutta ruokavarannot kieltämättä alkaa olla niukat ja kunnon shoppailureissu supermarkettiin tekisi terää. No käytetään kyläkaupan antimia mutta ensi maanantaina pitäisi uusi asukkimme Antti päästä kyllä hakemaan Grenoblesta...silloin jos pääsisi Carrefourin hyllyt tyhjäämään.

Tänään ajattelin ottaa lopultakin hieman rauhallisemman päivän, kun lepopäiviä ei paljon ole tullut pideltyä ja jalat ei oikein palaudu sen vuoksi...penikkatautikuoliojalkani on hienosti sätkinyt perässä kaikki päivät. On vaan ollu niin hienoa laskua, että on nauttinu niin täysillä. Nyt lähden patonkiostoksille ja tutustumaan Graven pesulapalveluihin.. Aurinkoisia kevätfiiliksiä kaikille..
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: