Taas lasketaan

Trip Start Jan 19, 2009
1
9
18
Trip End Apr 18, 2009


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of France  ,
Friday, March 6, 2009

Nyt on taas millä mällätä..ja lisää tulee taivaalta..nyt kyllä jo hiipumaan päin. Tänään oli hieno päivä tykitellä metsäpyydaa..aivan omia reittejä koko päivä. Törmättiin uusiin Suomipoikatuttavuuksiinkin ja laskettiin niiden kanssa ja päivän päätteeksi vedettiin vielä Freauxin kuru. Tänään olikin hassu päivä, kun olikohan siellä mäessä meitä suomalaisia ainakin 12 ja yhtäkkiä tuntu, että suomea kuulu vaan joka puolelta. Nikillä on vieraana Jussi, Jenni on pidempään täällä, tän päiväsiä laskukavereitamme oli ainakin Mikael, Tommi, Teemu ja Tuukka.

Kyllä tää laskeminen on taas siistiä, kun on lunta. Niin eri meininki..mahtava oli käydä kahvilassakin, kun kaikilla oli hymy huulilla. Ihana päivä! Kiva olla taas aktiivinen ja laskea kunnolla..viime päivinä ollaan kyllä laskettu niin vähän. Maanantaina olin pientä pyydantynkää laskemassa Dägän kanssa, kun alkoi satelemaan.. tiistaina yritettiin Kiteileen mutta ei tuullut yhtään ja oli hullun kuuma aurinkopäivä. Oltiin sitten hengaileen Brianconissa..shopattiin urheilukaupat, tehtiin ruokaostokset, käytiin Dägän tarkistuseläinlääkärikäynti ja tietty pistäydyttiin Makkosessa burgereilla. Oli jotenkin niin mukava päivä hengailla, nauttia auringosta ja vaan viettää aikaa yhessä.

Eilen oli kamala myräkkä ja sumu ja vietettiin päivä taas hengaillen. Töitä tehtiin kyllä molemmat ahkerasti mutta Dägä pääs kunnon lenkille, kylvettiin, tehtiin ite sushia ja herkuteltiin ja tsiikailtiin sarjoja. Nyt on Lostit katottu ja vaihdettu Heroes-sarjaan, josta mä oon kyllä vielä aika pihalla, kun eka tuotantokausi jäi välistä. Täällä on niin ihana vaan tehä just sitä mikä huvittaa, ei oo velvollinen kenellekään..nyt jo on alkanut iskeä vähän paniikkia, että kohta tää loppuu. Tää on kyl niin meijän juttu ja en voi kuvitellakaan ajatusta, että tää pitäis vaihtaa jotenkin pois. Vaikka aina ei laskiskaan ni silti täällä on niin hyvä olla :)

Huomenna tulee Ulla ja Lauri muutamaksi viikoksi. Laskemaan on myös pakko päästä. Voi olla, että iltapäivästä kirkastuu ja vois mennä kyllä Chirouzelle. Lauantaiksi suunniteltiin St. Christophen reissua, koska Grave on varmaan full booked..lunta tullut monta päivää, aurinkoa luvassa ja viikonloppu..ei hyvä yhdistelmä. Vois lähteä isolla porukalla sinne päiväreissulle. Huomenna on myös bändi-ilta. Hauskaa, kun on taas enemmän jengiä.

Valokuvat on yhä vähän Dägäpainotteisia..pahoillani. Liian laiska kuvaileen laskiessa, kun siellä haluu vaan nauttia. Mukana myös ihan pikkusen isosta vyörystä pari kuvaa..seison siinä keskellä ite siis kuvaamassa ylä- ja alasuuntiin ja se on ihan tajuttoman kokoinen. Ei ois kiva olla alla.  

Loppuun vielä pari erittäin varoittavaa Kitevideoo..ei noin!!

http://www.youtube.com/watch?v=igwh8vFUU78

http://www.youtube.com/watch?v=pn4ZLk2Iolo

Vaan näin..Tämä on meidän Lautaret-maastoista:

http://www.youtube.com/watch?v=BRHV_ghnp10

 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: