Tidak apa apa....

Trip Start Jul 02, 2006
1
6
7
Trip End Aug 31, 2006


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Indonesia  ,
Thursday, August 17, 2006

Tidak apa apa.....no problem...po anglesko....na oboje sem se sedaj ze zelo navadila. Ker tukaj v indo pac ni problemov. tko se navadis da jih ni in jih pac ni. pa tut ce v vodi vids ful strupeno kaco, meduze, ce dobis dilo v glavo in ti sivajo medtem ko 30 domacinov (od tega 20 otrok) gleda, al pa ce sred nicesar ostanes brez bencina....no problem :) ja prov zdravo mentalno zivljenje majo tukaj.

po nekaj dnevni Kuti; zuranje, surfanje.... smo se samo malo proti vzhodu premaknile, ime je ostalo isto. Vseh 6 nas je slo namrec na Lombok, in sicer na jugu je ravno tako vas Kuta, ki naj bi bila Kuta-Bali v pradavnini. In res je blo bl tko.

Hotel smo mele ful lep, za ful pocen (beri 600 sit na osebo z zajtrkom), z bazenom in rozicami na postelji vsako jutro.

Bli so tam najboljsi valovi kar sem jih kdaj surfala. moras sicer najeti ladjico da te zapelje do spota, kar ni tako poceni( 500 sit) ampak je vredno! pa tut guzve ni. lahko si bil kdaj tut sam v vodi, ali pa do 15 ljudi. valovi pa res perfect...enkrat me je sicer meduza opekla, frend je vidu 1 meter stran kaco, ce te pici : game over(ampak baje je zelo malo moznosti da te ugrizne). Nina je v trenutku neprevidnosti dobila dilo v glavo. no ampak je zdaj ze vse v redu.

no potem je blo se zabavno ko je zmanjkalo bencina, pa ne samo po vasi ampak po celem Lomboku za nekaj dni. tko da se je bilo zelo tezko in drago premikati kjerkoli. 1xsmo ostali sredi ceste, enkrat smo mogli pa veslati nazaj iz surfanja:)

v glavnem tukaj nama je blo z Nino tok vsec (ona je nasla cozy gostilnico na vrhu hriba, jz sem nasla svoj raj v vodi) da sva kar malo dlje ostali. pa se druzba 4 fantov : italjana, svicarja, nemca in francoza je bila prov osvezujoca:)

po tem sva sle se pogledat te tako opevane Gilije, pa je pac rajski otocek, spremnjen v zurersko meko. zabavno za 2 dni , potem pa cimprej od tam.

no in tukaj sem spet v domaci Kuti na Baliju ;). punce se pocasi odpravljajo. Barbara je ze sla. Nika in Nina gresta v ponedeljek, mi 3 pa se ostanemo do 31.8. (mal se pa ze veselim: home sweet home:)

tako...ful lepe pozdrave vsem pa objemcke pa poljubcke pa tko, sej veste za koga je kej;)
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: