Highlights

Trip Start Jul 15, 2008
1
29
Trip End Jul 26, 2008


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Romania  ,
Sunday, July 27, 2008

:(

Necajala mare, back to business. Pe langa ca trebuie sa imi rezolv 1000 de hartii, am mai accpetat sa si lucrez la job fo douaj de ore in cele 3 saptamani. Si am si "surprize" pregatite, asteapta numai.

Dar inainte de a mi se taia apetitul de veatza de tot, hai sa trag niste concluzii, repede, repede.

O vacanta in care am mancat croissant si pain au chocolait in fiecare zi si crepes aproape in fiecare zi, nu-i de invidiat?

Cand am constatat ce vreme superba am avut si ca nu a fost un nor, am avut amandoi o revelatie: putea sa ploua? Ce am fi facut atunci? In tot timpul asta nici macar nu ne-a trecut prin minte ca ar fi si asta o posibilitate. Nu a plouat, nu a fost innorat nici macar o zi.

Franta a fost fermecatoare si surprinzatoare de multe ori, foarte bine primenita pentru turisti, si asta nu doar in Paris, ci in oraselele de aiurea in care te decideai sa intri.

Totusi, la cata zumzaiala e in zonele turistice, e depresant sa vezi ca in rest, pe strazi nu e aproape nimeni.

M-am indragostit de sudul Frantei, parizienii mi s-au parut cam reci, de cateva ori mi-am chiar amintit de origini. Si nu intr-un mod placut. Doar ca pentru ce are de oferit Franta, e normal sa fii dispus sa treci cu vederea foarte multe. Si pana la urma urmei noi ne ducem acolo, ii luam cu asalt si le dam vietile de zi cu zi peste cap.

Ce as schimba, daca ar fi sa plec acum, iar? As lua biletele de plecat cat mai incolo, alea de ieri, de obicei iti ia mult mai mult decat iti planuiesti si cateva zile la dispozitie in plus nu strica nimanui. Nu exista... acolo am terminat, acum ca sa mai fac in ultimele cateva zile! Intotdeauna gasesti ceva interesant.

In rest as merge la fel, tot fara rezervari, fara plan rigurod si cu un ghid bun de calatorie si o harta in buzunar. Oh, si as cumpara mult mai mult vin sa aduc cu mine. :)))

Si sigur nu m-as duce la origini de acolo, sa nu-mi stric cheful si frumoasele amintiri, sa le pastrez proaspete cat mai mult timp.

Am facut atatea poze si eu si fetitz, asa ca uite ca am sa pun aici toate miscellaneous pe care le-am adunat. In general geamuri si flori, ca-i pacat de ele.

Acum va trebui sa-l corectez pe domnul blog, ca m-am apucat sa-l recitesc si vad ca-i jale... din viteza si fara a verifica niciodata nu ies treburi bune din prima. Am sa mai si updatez pe ici pe colo, cand mai prind niste timp, ca-i treaba multa cu blogurile astea... job la timp plin... adica nici n-am mai ajuns sa triez, organizez, identific si numesc poze, sa le tes prin text cum ar trebui.
Si parca vad, il dau la editura, adica la colegii de calatorie si s-apuca aia sa taie si sa adauge, vai de capul si de timpul meu pierdut. Foarte multe poze deosebite nu le-am putut pune din cauza ca erau cu personaje si eu nu pun poze private in public... poate alta data
Asa ca il declar doar ciorna in faza asta..

A fost fain, si acum ca am scris blogul m-am mai apropiat odata de trecut. Imi pare acum atat de rau ca Italia nu am bloguit-o...

La revedere, asadar, pana la turul Spaniei si Portugaliei care e urmatorul pe lista! Recesiunea permitand! Si multumesc pentru rabdare.

Si-am incalecat pe o sa...

Din perlele de romana ale fetei:
"cand am fost pe dunarea" - adica pe Duna lui Pilat
"Banuiesti cu mine?" - adica pui pariu?
"Hai sa ne facem fricuroase in poza asta" - adice sa facem pe speriatele in poza
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

adina on

Felicitari! O excursie foarte frumoasa si o redare pe masura. In 2 saptamani pornim si noi...

_mqqm_
_mqqm_ on

Drum bun si distractie fumoasa! Va invidiez! :)
Multumim de aprecieri...

Use this image in your site

Copy and paste this html:

Table of Contents