Bunga Raya Island Resort & Spa

Polish Bay, Pulau Gaya, Kota Kinabalu District, West Coast Division, Sabah, 88778, Malaysia | 5 star resort
Prices starting from $345.00
 

Travel Blogs from Pulau Gaya

Massage

A travel blog entry by staxgard

A hade bokat massage igen. Skönt med lite lyx. Det blev dock lite stressigt eftersom vi skulle med båt till Gayana Eco Resort för att äta middag.

Sol & bad

A travel blog entry by staxgard

En lugn dag med sol och bad vid poolen och vid stugan. Mamma och A passade på att åka in till Kota Kinabalu.

Gott Nytt År!

A travel blog entry by staxgard

Vi beställde mat till barnen på rummet. Det skulle bli buffé till nyårsmiddag och det var skönt att vi hade fått i mat i pojkarna innan. Kl. 9 gick vi ner till restaurangen. Av någon anledning hade de dukat ett bord för oss lite avsides. Långt ifrån scenen och alla andra. Då kunde vi ju lika g …

Sol & bad

A travel blog entry by staxgard

Idag tog vi det lugnt vid poolen. Pojkarna blir bara duktigare och duktigare i vattnet. A spenderar mer tid under än över och älskar att hoppa. De simmar som små hundar. Lunch åt vi på Pantai Grill. Medans vi väntade på maten gick det förbi en vildsvinsfamilj.

Zip-lining

A travel blog entry by staxgard

Efter båtturen mådde jag lite dåligt. Det var nog en blandning av sjösjuka och värmeslag. Pojkarna och jag skippade lunchen och gick tillbaka till huset och badade i lilla poolen. När de andra kom tillbaka var det dags för zip-lining. C, M, pappa och jag åkte. Annie var med som fotograf. Vi tog en buggy en …

How has this resort rated in the past?

  What's this?
Discover trends in hotel experiences based on real traveler reviews and ratings. Mouse over circles to see what some travelers had to say.

Location

This 5 star resort, located on Polish Bay, Pulau Gaya, is near Mount Kinabalu, Manukan Island, Kinabalu National Park, and Tunku Abdul Rahman Marine Park.
Map this resort

Amenities

    More great choices in Pulau Gaya

    Search TripAdvisor for more deals in Pulau Gaya

       

    TripAdvisor Reviews Bunga Raya Island Resort & Spa Pulau Gaya

    4.00 of 5 stars Excellent