Plaza Florencia

Florencia 61 Col Juarez, Mexico City, Central Mexico and Gulf Coast, 06600, Mexico | 3 star hotel
Searching for availability...
*Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.
 

Travel Blogs from Mexico City

Mexico City er enorm

A travel blog entry by stens

31


Mexico City er en enorm by. En av verdens største. Det føles ikke alltid slik - den har ikke den enorme-by-følelsen du får på for eksempel Manhattan. Det er aldri langt til en rolig gate og menneskene ser ut til å være der de vil være. Med det mener jeg at de ikke ser ut som de stresser på vei til et annet sted i bil eller til fots, på den må …

Selge Snø

A travel blog entry by stens

8

En ting som Florida, California og Mexico City har til felles er at snø er noe som selger. Både i Disney World og Universal Studios Hollywood var en av attraksjonene muligheten til å leke i snø. Masse kunstig snø blir lagd hver dag og som seg hør og bør i en temapark, blir det gjort om til en attraksjon med kulisser, grincher og nisser.

Feliz Año Nuevo

A travel blog entry by stens

2

Godt Nytt År til alle kjente!

I år feiret jeg nyttår i Mexico City, og det gjorde jeg sammen med venner av venner. Det kom ting i veien for vennene jeg egentlig skulle feire med, men jeg ble likevel tatt godt vare på av proxy-venner, og hadde en morsom feiring.

Mexico har mange tradisjoner og ritualer når det gjelder nyttårsaften …

Take on Me(xico)

A travel blog entry by stens

5

VG-type overskriften med det "morsomme" "ordspillet" får jeg nesten skylde på høyden her i Mexico City og lite søvn for. Fløy grytidlig fra Los Angeles og måtte stå opp halv tre etter to timers søvn i natt.


Bakgrunnen for den "morsomme" tittelen er som følger: Forrige, og første, gang jeg kom til Mexico City satt jeg i taxien på vei …

Marvelous and mysterious pyramids

A travel blog entry by ahartry

67

... partially rebuilt to give the sense of what the rooms would have been like. One room also has a few small section of murals. The lower level was filled in and has a room with well-preserved murals that depict a procession of birds. The birds scatter rain and seeds on the earth. One more interesting aspect – as far as I’m concerned – is that this complex, like many other elite residences, show sign of fire damage from the period around 750-800AD. It ...

How has this hotel rated in the past?

  What's this?
Discover trends in hotel experiences based on real traveler reviews and ratings. Mouse over circles to see what some travelers had to say.

Location

This 3 star hotel, located in the Reforma/Downtown area of Mexico City, is near Frida Kahlo Museum (Museo Frida Kahlo), Zona Rosa, Museo de Cera de la Ciudad de México, and Ciudadela Curio Market.
Map this hotel

Amenities

View all amenities
       

    TripAdvisor Reviews Plaza Florencia Mexico City

    4.00 of 5 stars Excellent