Hearton Hotel Kyoto

Address: 405 Funayacho, Higashi no Toin Dori Oike Agaru, Nakagyo-ku, Kyoto, Kyoto, Kinki, 604-0836, Japan | 3 star hotel
 
Searching for availability...
*Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.
 

How has this hotel rated in the past?

  What's this?
Discover trends in hotel experiences based on real traveler reviews and ratings. Mouse over circles to see what some travelers had to say.

Location

This 3 star hotel, located in the Kawaramachi/Karasuma/Shijo Omiya area of Kyoto, is near Arashiyama, Nishiki Market, Kyoto Imperial Palace, and Pontocho.
Map this hotel

Amenities

     

  TripAdvisor Reviews Hearton Hotel Kyoto

  4.00 of 5 stars Excellent
   

  Travel Blogs from Kyoto

  Dag 10 - Maiko udklædning

  A travel blog entry by rina-g on Jun 29, 2014

  9 photos

  Vi havde i går booket en tid hos Maica.tv, som specialiserer sig i at klæde en ud i traditionelle kimonoer. Enten som Geisha eller Maiko (med hvid ansigtssminke), samurai eller bare i kimono.

  Da vi ankom ved en 13-tiden, blev vi vist ind og bedt om at vælge hvilken type foto-/udklædningspakke vi ville have. Vi valgte at blive skejset helt …

  Dag 8 - Spa World

  A travel blog entry by rina-g on Jun 27, 2014

  2 photos

  Dagen startede eventyrlystent ud, da vi
  var nede og prøve hotellets japanske morgenmad. Vi besluttede os dog
  hurtigt for at det ikke faldt I vores smag, og at det var en kende
  for eksotisk til os. Høflige som vi er spiste vi dog næsten op –
  selvom den røgede fisk næsten kunne svømme væk, og ægget lignede
  snot mere end det …

  Dag 9 - Templer og bambus

  A travel blog entry by rina-g on Jun 29, 2014

  13 photos

  Vi startede dagen ud med at tage ind til Kyoto Imperial Palace. Her gik vi rundt i haverne og kigge indvendigt i paladset. Vi kom til at gå lige efter en meget lille, japansk klasse, hvis skolelærer ivrigt forklarede om de forskellige rum. Vi prøvede at være med på en lytter, og selvom vi kun forstod meget lidt, var det da hyggeligt at genkende få …

  Dag 7 - Universal Studios

  A travel blog entry by rina-g on Jun 26, 2014

  15 photos

  Dagen startede tidligt, da vi godt ville hurtigt af sted til Universal Studios i Osaka. Parken er kun åben 8 timer om dagen, så vi ville gerne være der tidligt, for at opleve mest muligt.

  Det var ganske let at finde, på trods af at vi skiftede tog 4 gange og stod af et stop for tidligt. Det blev til en rask gåtur og et lille kig på Osaka …

  Dag 6 - Kyoto

  A travel blog entry by rina-g on Jun 25, 2014

  9 photos

  I dag skulle vi rejse videre til Kyoto. Det betød selvfølgelig, at vi skulle tidligt op og pakke vores værelse ned i kufferten igen. Vi skulle være checket ud kl. 10, men fik at vide, at vi godt kunne strække den til halv 11, hvilket selvfølgelig ikke kunne undgås.

  Vi har hele ugen i Tokyo været plaget af myggestik på hænder, ben og sågar …