APA Hotel Tokyo Itabashi

Address: 4-47-1 Kami-Ikebukuro, Toshima, Tokyo, Tokyo Prefecture, Kanto, 170-0012, Japan | 3 star hotel
 
Searching for availability...
*Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.
 

How has this hotel rated in the past?

  What's this?
Discover trends in hotel experiences based on real traveler reviews and ratings. Mouse over circles to see what some travelers had to say.

Location

This 3 star hotel, located in the Ikebukuro/Akabane/Itabashi/Nerima area of Toshima, is near Sunshine 60, Kyu-Furukawa Teien, Sugamo, and Times Spa Resta.
Map this hotel
     

  TripAdvisor Reviews APA Hotel Tokyo Itabashi Toshima

  3.50 of 5 stars Very Good
   

  Travel Blogs from Toshima

  På väg hem

  A travel blog entry by anna-karin on Apr 07, 2015


  Det är något med hemresor.
  Tack och lov inträffar de flesta resestrul på hemvägen och inte på utresan! Antagligen släpper jag koncentrationen och är mentalt hemma.
  Tyckte jag kollade så noga, men ett gäng samspelta illvilligheter innebär att resan hem inleds med hjärtat i halsgropen. Först och främst feltänkt: planet lyfter 11.40, så …

  Rockugglor och karaoke

  A travel blog entry by anna-karin on Apr 05, 2015

  8 photos

  Jag har klappat ugglor! Men det är bäst att ta allt i rätt ordning. Om gårdagen gick i det klassiska, lugna Japans tecken gick dagen i en modernt, ung (nästan tonårsaktig) och betydligt hetsigare stil. Vi började med ett besök i "elektronikstaden" Akihabara.

  Där trängs ställen för arkadspel, med mangafigurer, anime, elektronik av alla …

  Elektriskt bad, stillhet och geologisk aktivitet.

  A travel blog entry by anna-karin on Apr 04, 2015

  4 photos

  Ännu en fantastisk Tokyodag. En dag fylld av "typiskt japanskt". Först återvände vi till Sensoji-templet, men denna gång var det inte templet som lockade, utan den Japanska trädgården bredvid. I entréavgiften ingick en konstutställning med "ema", en slags trätavlor vars ursprungliga funktion var att ersätta levande hästar som heliga djur vid …

  Bortblåst hanami

  A travel blog entry by anna-karin on Apr 03, 2015

  5 photos

  Planen var att sammanstråla med Cecilias vänner i Roppangi för hanami (picknick under körsbärsträden). Först en tur till Sunshine city, ett gigantiskt köpcentrum i Ikebukuro för att fixa lite förnödenheter. Redan när jag vaknade hörde jag vinden vina utanför hotellfönstret på 7:e våningen och vinden ven bra bär vi kom ut. Faktum är att det var svå …

  Spara, klantskalle!

  A travel blog entry by anna-karin on Apr 02, 2015

  5 photos

  Satt och laddade bilder, platser, pins och skrev en otroligt begåvad bloggpost. Så skulle jag kolla en sak, stängde ner bloggen och... Vips var alla skarpsinnigheten borta. Börja om!

  Andra dagen fylldes av utomhusaktiviteter, Sakura (körsbärsblommor) och kultur. Först en tur till Hibiya park, där vi i likhet med andra japaner tittade på …