Welcome to the TravelPod forums
This is the place where TravelPod bloggers exchange travel tips with each other. Have a question? Ask one of our Local Experts by clicking "new topic" in any category.

 
Reply to this topicStart new topic
> Photos disappeared
srbruner
post Jan 15 2013, 10:12 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-July 12
Member No.: 3067433
Nominate me as a Local Expert



Hi there -

My most recent blog posting (http://blog.travelpod.com/travel-blog-entries/srbruner/1/1357907202/tpod.html) was looking great until I just went in to make an edit to the text. I changed a comma to a colon, that was all. Then I re-published it.

Now, my photos don't appear where they had been woven into the text. In their place is an image of a red, green, yellow, and blue circle with a triangle in the middle, over the top of a white piece of paper with a corner folded down. (Is that the Windows icon for a movie?) All of the photos that appeared below the text show the same image.

When I click on those images, my photos appear in the photo viewer.

When I click on "Edit Pictures", I see a whole page of those images next to my descriptions of the photos, but I don't see the photos themselves.

Can you help?

Thanks.



Attached image(s)
Attached Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
usatexan
post Jan 16 2013, 12:01 AM
Post #2


Newbie


Group: Members
Posts: 5
Joined: 21-December 12
Member No.: 3466393
Nominate me as a Local Expert



QUOTE(srbruner @ Jan 15 2013, 11:12 PM) *

Hi there -

My most recent blog posting (http://blog.travelpod.com/travel-blog-entries/srbruner/1/1357907202/tpod.html) was looking great until I just went in to make an edit to the text. I changed a comma to a colon, that was all. Then I re-published it.

Now, my photos don't appear where they had been woven into the text. In their place is an image of a red, green, yellow, and blue circle with a triangle in the middle, over the top of a white piece of paper with a corner folded down. (Is that the Windows icon for a movie?) All of the photos that appeared below the text show the same image.

When I click on those images, my photos appear in the photo viewer.

When I click on "Edit Pictures", I see a whole page of those images next to my descriptions of the photos, but I don't see the photos themselves.

Can you help?

Thanks.

User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
usatexan
post Jan 16 2013, 12:02 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 5
Joined: 21-December 12
Member No.: 3466393
Nominate me as a Local Expert



Looks like the pics are back.
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
usatexan
post Jan 16 2013, 12:03 AM
Post #4


Newbie


Group: Members
Posts: 5
Joined: 21-December 12
Member No.: 3466393
Nominate me as a Local Expert



Sorry about all these repeat posts. Am new to site was trying to say I have the same problem. Will work on finding out how to post.
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

 


- Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2014 - 10:47 PM
Top Hotel Destinations

Acapulco Hotels
Atlanta Hotels
Austin Hotels
Beijing Hotels
Cancun Hotels
Charlotte Hotels
Chicago Hotels
Dallas Hotels
Denver Hotels
Honolulu Hotels
Houston Hotels
Indianapolis Hotels
Kissimmee Hotels
Las Vegas Hotels
London Hotels
Los Angeles Hotels
Mexico City Hotels
Miami Hotels
Miami Beach Hotels
Montreal Hotels
Myrtle Beach Hotels
Nashville Hotels
Negril Hotels
New Orleans Hotels
New York City Hotels
Orlando Hotels
Paris Hotels
Phoenix Hotels
Playa del Carmen Hotels
Puerto Plata Hotels
Puerto Vallarta Hotels
Punta Cana Hotels
Rome Hotels
San Antonio Hotels
San Diego Hotels
San Francisco Hotels
Seattle Hotels
Tampa Hotels
Toronto Hotels
Washington DC Hotels



Copyright © 1997 - 2011 TravelPod.com, a proud founder of travel blogs on the web. All Rights Reserved.