Welcome to the TravelPod forums
This is the place where TravelPod bloggers exchange travel tips with each other. Have a question? Ask one of our Local Experts by clicking "new topic" in any category.

 
Reply to this topicStart new topic
> Glitch when editing photos
will
post Jun 8 2010, 01:20 AM
Post #1


Expeditionist
****

Group: Local Expert
Posts: 203
Joined: 1-June 06
From: Hobart, Tasmania, Australia
Member No.: 952




I just went back and edited an old travelblog entry from a few years back. I uploaded some new photos and renamed old ones, but even after saving the changes the old names appear on the entry. If I go in to the dashboard I can see that my changes were saved, but when I view the entry the old names are there. You can see the entry here

Nothing major, but I just thought I'd let you know!

Cheers
Will


--------------------
"I should like to spend my whole life traveling, if only I could borrow another to spend at home" - William Hazlitt

You can see my travelblog here!
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
will
post Jun 8 2010, 01:23 AM
Post #2


Expeditionist
****

Group: Local Expert
Posts: 203
Joined: 1-June 06
From: Hobart, Tasmania, Australia
Member No.: 952




Hmm, and as would be the case after playing round with it for ten minutes and posting on the forum - it now appears to WORK! frantics.gif


--------------------
"I should like to spend my whole life traveling, if only I could borrow another to spend at home" - William Hazlitt

You can see my travelblog here!
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
ericlussier
post Jun 8 2010, 08:37 AM
Post #3


Pathfinder
*****

Group: TP Staff
Posts: 484
Joined: 5-April 08
From: Ottawa, Canada
Member No.: 164003




QUOTE(will @ Jun 8 2010, 02:23 AM) *

Hmm, and as would be the case after playing round with it for ten minutes and posting on the forum - it now appears to WORK! frantics.gif


Hey Will, I'll have a look right away. We should be able to track down what happened, but it sounds like something was cached.
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
ericlussier
post Jun 8 2010, 04:28 PM
Post #4


Pathfinder
*****

Group: TP Staff
Posts: 484
Joined: 5-April 08
From: Ottawa, Canada
Member No.: 164003




Shaun dug through the logs and didn't uncover anything suspicious. We'll chalk it up as a temporary glitch, but please let me know if it happens again.

Cheers!
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
will
post Jun 8 2010, 06:54 PM
Post #5


Expeditionist
****

Group: Local Expert
Posts: 203
Joined: 1-June 06
From: Hobart, Tasmania, Australia
Member No.: 952




Ok, it's definitely a cache issue. I use firefox, and if I clear the recent history after making the changes everything is fine.


--------------------
"I should like to spend my whole life traveling, if only I could borrow another to spend at home" - William Hazlitt

You can see my travelblog here!
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

 


- Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 09:12 PM
Top Hotel Destinations

Acapulco Hotels
Atlanta Hotels
Austin Hotels
Beijing Hotels
Cancun Hotels
Charlotte Hotels
Chicago Hotels
Dallas Hotels
Denver Hotels
Honolulu Hotels
Houston Hotels
Indianapolis Hotels
Kissimmee Hotels
Las Vegas Hotels
London Hotels
Los Angeles Hotels
Mexico City Hotels
Miami Hotels
Miami Beach Hotels
Montreal Hotels
Myrtle Beach Hotels
Nashville Hotels
Negril Hotels
New Orleans Hotels
New York City Hotels
Orlando Hotels
Paris Hotels
Phoenix Hotels
Playa del Carmen Hotels
Puerto Plata Hotels
Puerto Vallarta Hotels
Punta Cana Hotels
Rome Hotels
San Antonio Hotels
San Diego Hotels
San Francisco Hotels
Seattle Hotels
Tampa Hotels
Toronto Hotels
Washington DC Hotels



Copyright © 1997 - 2011 TravelPod.com, a proud founder of travel blogs on the web. All Rights Reserved.